Blog

Notícies i novetats de la nostra botiga

Consells sobre el manteniment de la gespa del jardí?

Publicat per: admin | Data: abril 28th, 2014 | 0 Comentaris

A tots els que tenim jardí, ens agrada tenir una gespa cuidada i bonica. Per això en aquest article, us donem quatre consells de jardineria per aconseguir una gespa en perfectes condicions.

La importància de tallar la gespa
El primer pas per aconseguir una gespa bonica és tallar-la sovint. Fer-ho és vital pel seu procés de creixement. És recomanable tallar-la com més sovint millor, però el mínim de tall recomanat és el següent:

Primavera i tardor: cal tallar-la, com a mínim, cada quinze dies.
Estiu: cal tallar-la, com a mínim, cada setmana.
Hivern: cal tallar-la, com a mínim, un cop al mes.

En tot cas, s’ha de tenir en compte que mai no es pot tallar per sota dels 6 mil•límetres de terra.

L’adob
Un altre aspecte a tenir en compte és l’adob i el tractament superficial. A l’hivern, si no plou en 2 o 3 dies, els productes químics concentrats els haurem de barrejar amb sorra. I a la primavera i estiu, s’han d’utilitzar productes solubles cada vuit setmanes. L’ideal és fer dues aportacions d’adob l’any, preferiblement a la primavera i a finals de la tardor.

El reg
El reg és un altre aspecte molt important. El sistema de reg que instal•leu ha de ser similar a la pluja i proporcionar un ruixat fi.
També cal escarificar la zona amb un rampí, ja que a les arrels no els agrada el terra dur. Això ho hem de fer quan veiem que hi ha gespa morta, pinassa i fullaraca per sota del nivell de tall; tot aquest material orgànic dificulta l’entrada d’aigua i l’aprofitament dels adobs, així com la proliferació i germinació de les llavors de gespa.

 

manteniment gespa

Recepta de galetes divertides per als nens i nenes

Publicat per: admin | Data: abril 25th, 2014 | 0 Comentaris

Ingredients per a 6 persones:

300 g de mantega

2 ous

530 g de farina

150 g de sucre de llustre

1 cullerada d’essència de vainilla

 

1 Poseu la mantega en un bol gran i deixeu-la a temperatura ambient fins que s’estovi una mica. Afegiu-hi els ous, l’essència de vainilla, 500 g de farina i la meitat del sucre llustrat. Bateu-ho tot i treballeu la massa amb les mans durant 2 o 3 minuts.

2 Formeu una bola amb la massa, cobriu-la amb film transparent i reserveu-la a la nevera durant 30 minuts. Estireu la massa sobre paper sulfuritzat, amb un corró enfarinat, fins que tingui uns 2 cm de grossor, fent una forma rectangular. Escalfeu el forn prèviament a 180º.

2 Talleu les galetes de diferents formes amb talladors de pastes i col·loqueu-les sobre la placa amb paper sulfuritzat. Poseu-les al forn durant 15 minuts, fins que comencin a agafar un color daurat. Deixar-les refredar 40 minuts com a mínim. Empolvoreu-les amb el sucre llustrat restant.

Recepta de galetes per a nens

Recepta de galetes per a nens

 

A la nostra botiga tenim tots els estris que necessites per fer aquestes galetes i altres pastissos molt divertits. Clica aquí per veure el catàleg de pastisseria.

 

  • Page 1 of 14
  • 1
  • 2
  • 3

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies